Red Robins

Gloss Mispel ‘Red Robins‘ er en hurtigtvoksende hækplante, der kan tåle næsten alle typer jord. Denne photinia får sit navn fra den slående røde farve på dens nye blade. Hvert forår bliver ‘Red Robin’ en smuk rød farve.

Glansmispelen er ikke en særlig kompakt plante, som kan give en flot naturlig effekt. Efter det smukke farveshow, som bladene sætter på om foråret, vil små hvide blomster pryde glansmispelen om sommeren.

Om vinteren (glansmispelen er en stedsegrøn hækplante) vil bladene være blevet mørkegrønne og smukt skinnende. Glansmispelen ‘Red Robin’ vil lyse din have op på alle årstider med sin farverige og yndefulde tilstedeværelse.

Køber du mispel ‘Red Robin’ – det rigtige valg til din have?

Fordi photiniaen ‘Red Robin’ endnu ikke er kendt i Danmark, kan du være i tvivl om, hvorvidt det er et klogt valg.

Vi har mange års erfaring med alle slags hækplanter og deler gerne vores viden med dig. ‘Red Robin’ er ikke den nemmeste hækplante, må man sige. Enhver, der har lidt erfaring med havearbejde, kan uden tvivl bruge denne smukke plante som hæk, men med den information, der er tilgængelig her, vil selv begyndere kunne nyde ‘Red Robin’ i deres have.

Denne photinia tåler ikke ekstrem tørhed eller vådhed og vil frem for alt ikke have våde fødder. ‘Red Robin’ plantes også bedst i skygge og unge planter skal beskyttes mod frost.

Hvis du leder efter en original tilføjelse til din have, er glansmispelen dog besværet værd. Ønsker du en formel hæk, anbefales beskæring to gange om året, men går du efter det naturlige look, er beskæring slet ikke nødvendig. Hvis du vil have en finurlig hæk, er ‘Red Robin’ helt sikkert det rigtige sted.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *