ANANASEN SOM EN JUVEL I ET KAMMER

Kun til pynt
Ananasplantens frugt gør et stort indtryk, hvis du aldrig har set en ananas i virkeligheden. Faktisk er den præcis som den ananas, du køber i butikken, bare meget mindre. De fleste sorter er ikke spiselige, og hvis de er det, er de ikke engang tæt på den eksotiske frugt, vi kender, i smag. Men det er ikke derfor, du har plantet planten på dit værelse. I hvert fald ikke mig.

Sydamerikansk varme kartoffel
Hvis du ved, at mini ananas (eller Bromelia ananas) oprindeligt vokser i Uruguays jungle, forstår du sikkert også, at den ikke altid kan lide at være i vores tørre stue. Faktisk er et sted i det fugtige badeværelse meget bedre for planten, så længe den får nok lys. Et soveværelse eller et andet rum i huset, hvor radiatorerne ikke er så varme, er også en god mulighed.

Efterligne sine omgivelser
Ønsker du at sætte ananasen i stuen blandt din Urban Jungle? Placer derefter planten i en vis afstand fra (gulv)varmelegemet (brug et plantestativ). Sørg for at tåle bladene så ofte som muligt med en plantespray. På denne måde vil det føles som om det er i sit naturlige habitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *